Gezondheidscentrum De Jonkvrouw

Welkom bij Gezondheidscentrum De Jonkvrouw in Amersfoort. In dit centrum brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, apothekers, psychologen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd. Alles om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. 

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek, en 24-uurs bloeddrukmeting. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Amersfoort (HAP Amersfoort)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 085 – 773 11 00 (Primair Huisartsenposten). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

 

     

 

Gezondheidscentrum De Jonkvrouw in Amersfoort biedt uitgebreide huisartsenzorg, chronische zorg en psychologische zorg en we werken samen met een diëtistenpraktijk in de wijk. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via Gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Team De Jonkvrouw


Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.