Zorgaanbod

In Huisartsenpraktijk Oud Rijswijk werken verschillende zorgverleners. Zij werken, ieder binnen hun eigen functie, met elkaar samen, om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zo kunt u in het gezondheidscentrum terecht bij huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Ook is er vlakbij een apotheek waar u direct uw voorgeschreven recept in kunt leveren. Verder kunt u er terecht voor psychologische zorg, reizigersadvies en dermatologie.

Als patiënt van Oud Rijswijk kunt u ook gebruik maken van de Zorgcoach, die u na verwijzing door de huisarts kan helpen bij het maken van een afspraak bij bijvoorbeeld een specialist in het ziekenhuis.

Bij Huisartsenpraktijk Oud Rijswijk hebben we verschillende mogelijkheden voor onderzoek (diagnostiek), waarmee uw huisarts een beter beeld kan krijgen van uw klachten. Hieronder vallen onder andere bloedafname, urineonderzoek en 24-uurs bloeddrukmeting.

Wilt u meer weten over ons zorgaanbod? Klik dan in het menu bij Zorgaanbod op het onderdeel van de zorg waar u naar op zoek bent.

 

Betere zorg begint met een goed gesprek

Wij willen u zo goed mogelijk helpen. Tijdens een consult hebben wij daarom veel informatie van u nodig. Welke klachten heeft u? Wat vindt u belangrijk? Bedenk al vóór uw afspraak wat u aan de huisarts wilt vertellen. Zo kunt u samen met de huisarts beslissen wat het beste is voor u. Wilt u uzelf goed voorbereiden op uw afspraak? Bekijk dan deze website.