Fysiotherapie De Knegt in Oud Rijswijk

Voor fysiotherapie in Gezondheidscentrum Oud Rijswijk kunt u terecht bij fysiotherapiepraktijk De Knegt. U kunt hier terecht voor verschillende soorten therapie:

  • Algemene fysiotherapie;
  • Bekkenfysiotherapie;
  • Handtherapie;
  • Arbeidsfysiotherapie;
  • Dry Needling;
  • Kinderbekkenfysiotherapie.

Bekijk de website van de fysiopraktijk voor meer informatie over de praktijk en behandelmethodes. 


Contact fysiotherapie De Knegt 


Telefoon: 070-399 24 89
E-mail: info@fysiodeknegt.nl
Website De Knegt

Arts en Zorg fysiotherapie regio Den Haag

Daarnaast kunt u voor fysiotherapie ook terecht op een aantal locaties in Den Haag en Rijswijk, waar Arts en Zorg zelf de fysiotherapie verzorgt.

Alle locaties van Arts en Zorg fysiotherapie regio Den Haag zijn Plus-gecertificeerd. Dat betekent dat de fysiotherapie die we bieden voldoet aan alle strenge kwaliteitseisen die aan een moderne fysiotherapiepraktijk gesteld mogen worden. Door deze Plus-certificering krijgt een groot deel van onze patiënten extra behandelingen vergoed door hun zorgverzekeraars, zonder dat zij hier extra voor hoeven te betalen. Meer over dit kwaliteitskeurmerk leest u op de pagina Veelgestelde vragen fysiotherapie op onze landelijke website.

Arts en Zorg fysiotherapie regio Den Haag heeft een ruim aanbod aan specialisaties. Hieronder vindt u een overzicht van de locaties waar u een afspraak kunt maken bij Arts en Zorg fysiotherapie Den Haag. U kunt op de links klikken om te zien welke specialisaties op de specifieke locaties worden geboden:

Wilt u op één van die locaties een afspraak maken of wilt u meer informatie over Arts en Zorg fysiotherapie Den Haag? Neem dan contact met ons op via 070 – 711 24 20.